Био је један од шесторо финалиста, а на самом почетку каријере је направио велике хитове међу којима су "Другарице" и "Бебо моја", а врхунац његове каријере десио се 2008. године, када је објавио мегахит "Да се напијем", који се слуша и дан-данас.

Немања је после скоро две деценије открио како је изгледао сусрет са Сашом Поповићем: 

-То су дивна сећања и нешто што је променило наше животе и то је један предиван период. Причам у име читаве екипе. Ми смо били деца, нисмо ни знали шта се дешава тада. Буквално се преко ноћи све преокренуло и ушли смо у тај свет музике и постали смо певачи, популарни тада и имали чак и наше песме - рекао је Немања за Гранд.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ A Sad Malo Mi

 

Такође се присетио и да је у том периоду путовао на снимања која су била готово сваке недеље: 

-Долазио сам аутобусом, као и сви. Дешавало се, "Симплон" аутобус је полазио из Лесковца и пролазио кроз моје место Дољевац. Сећам се да је ту био у 10 ујутру. Тада је био други систем такмичења, а нас неколико је долазило из емисије у емисију. После смо живели у хотелу, Сале нам је платио хотел на Бежанијској коси и 9 месеци смо тамо становали док је трајало такмичење, како не бисмо путовали - подсетио се певач својих почетака каријере.

Певачи који су се нашли са Немањом у тој сезони "Звезда Гранда", нису били успешни на пољу брака, али њему се посрећило: 

-Мене ти разводи не занимају. Као и у свему у животу, треба имати срећу да се нађу, као би неко рекао двоје нормалних. Мало има нормалних људи, али можда сам ја имао среће да пронађем праву особу са којом немам проблема. А можда ћу их имати за две године, то се никад не зна. Развод брака је сада нешто што је сасвим нормална ствар. Ако нешто не функционише идеш даље и то је то. Није ми јасно зашто се толико подиже фрка око тога. Па колико се људи разведе у једном дану у целој Србији, шта има везе то. Све је то живот – испричао је Немања.

Фото: АТА имагес

 

Бивши учесник поменутог музичког такмичења је испричао да су на једном путовању предвођеним Жиком Јашићем морали да преспавају у штали: 

-У Гензелкирхену смо негде спавали јер није било места у хотелу, касно смо се чекирали. Ни у једном хотелу није било места. Пронашли су нам неко село где су живели чобани. Ту је било једино место где смо могли да преспавамо. Испод нас су били волови, бикови и краве… Лепо смо спавали, као на селу. Мирис оних крава, то је све било симпатично, док смо сутрадан ии прекосутра одлетели за Америку и спавали у "Мандалаy Баy"-у, једном од најскупљих хотела на целом свету. Иначе, цела екипа је била у тој штали, заједно са Жиком. Било је: "Рокери, то је што је, немамо где!" Идемо даље. Било је занимљиво – закључио је Немања за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: