Bio je jedan od šestoro finalista, a na samom početku karijere je napravio velike hitove među kojima su "Drugarice" i "Bebo moja", a vrhunac njegove karijere desio se 2008. godine, kada je objavio megahit "Da se napijem", koji se sluša i dan-danas.

Nemanja je posle skoro dve decenije otkrio kako je izgledao susret sa Sašom Popovićem: 

-To su divna sećanja i nešto što je promenilo naše živote i to je jedan predivan period. Pričam u ime čitave ekipe. Mi smo bili deca, nismo ni znali šta se dešava tada. Bukvalno se preko noći sve preokrenulo i ušli smo u taj svet muzike i postali smo pevači, popularni tada i imali čak i naše pesme - rekao je Nemanja za Grand.

Foto: Printskrin/Jutjub/ A Sad Malo Mi

 

Takođe se prisetio i da je u tom periodu putovao na snimanja koja su bila gotovo svake nedelje: 

-Dolazio sam autobusom, kao i svi. Dešavalo se, "Simplon" autobus je polazio iz Leskovca i prolazio kroz moje mesto Doljevac. Sećam se da je tu bio u 10 ujutru. Tada je bio drugi sistem takmičenja, a nas nekoliko je dolazilo iz emisije u emisiju. Posle smo živeli u hotelu, Sale nam je platio hotel na Bežanijskoj kosi i 9 meseci smo tamo stanovali dok je trajalo takmičenje, kako ne bismo putovali - podsetio se pevač svojih početaka karijere.

Pevači koji su se našli sa Nemanjom u toj sezoni "Zvezda Granda", nisu bili uspešni na polju braka, ali njemu se posrećilo: 

-Mene ti razvodi ne zanimaju. Kao i u svemu u životu, treba imati sreću da se nađu, kao bi neko rekao dvoje normalnih. Malo ima normalnih ljudi, ali možda sam ja imao sreće da pronađem pravu osobu sa kojom nemam problema. A možda ću ih imati za dve godine, to se nikad ne zna. Razvod braka je sada nešto što je sasvim normalna stvar. Ako nešto ne funkcioniše ideš dalje i to je to. Nije mi jasno zašto se toliko podiže frka oko toga. Pa koliko se ljudi razvede u jednom danu u celoj Srbiji, šta ima veze to. Sve je to život – ispričao je Nemanja.

Foto: ATA images

 

Bivši učesnik pomenutog muzičkog takmičenja je ispričao da su na jednom putovanju predvođenim Žikom Jašićem morali da prespavaju u štali: 

-U Genzelkirhenu smo negde spavali jer nije bilo mesta u hotelu, kasno smo se čekirali. Ni u jednom hotelu nije bilo mesta. Pronašli su nam neko selo gde su živeli čobani. Tu je bilo jedino mesto gde smo mogli da prespavamo. Ispod nas su bili volovi, bikovi i krave… Lepo smo spavali, kao na selu. Miris onih krava, to je sve bilo simpatično, dok smo sutradan ii prekosutra odleteli za Ameriku i spavali u "Mandalay Bay"-u, jednom od najskupljih hotela na celom svetu. Inače, cela ekipa je bila u toj štali, zajedno sa Žikom. Bilo je: "Rokeri, to je što je, nemamo gde!" Idemo dalje. Bilo je zanimljivo – zaključio je Nemanja za Grand.

BONUS VIDEO: