Син Снежане Ђуришић има бурну прошлост.

Марко је, наиме, као јако млад доживео саобраћајну несрећу у којој је страдала његова тадашња девојка.

Он је завршио у болници где су се доктори борили за његов живот, а по причи естрадне уметнице, која је данима бдила крај његовог кревета и молила се, имао је тек 1 посто да преживи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када је мој син био у кревету, сатима сам размишљала зашто нам се то дешава. Тај догађај сам веома тешко поднела, али он ме је и очврснуо. Лекари су ми рекли да је мој син имао 1 одсто шансе да преживи, али ја сам била убеђена да ће остати жив, чак и док сам га гледала на апаратима, почела је причу Снежана.

- Да ли је то била последица мојих нада или интуиције, не знам. Богу хвала, извукао се, мада знам да ће ме тај догађај пратити док сам жива. Свако ко има породицу, може да претпостави како сам то поднела и сваки разговор на ту тему потпуно ме утуче.

- Када се све завршило, закључила сам да сам јача од свега и да смо ипак срећни јер смо заједно живи и здрави.

Фото: АТА имагес

 

 

Снежа је за крај интервјуа истакла оно што сви знају, а то је да се њен мезимац након стравичне несреће још увек није вратио себи, иако се у међувремену оженио и добио двоје деце, грешку коју је направио не може да заборави, те излаз тражи на погрешним местима.

- Чисто сумњам да се данас мој син вратио свом животу, мислим да још није. Били су то страшни дани за нашу породицу, а поготово за породицу, која је изгубила своје дете Јелену. Зато апелујем на све да не возе ако су пили и не седају у кола с неким ко је пио. То су најтежи тренуци у мом животу, закључила је.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: