Познати фолкер Милош Бојанић постао је озбиљна претња Саши Поповићу јер је кренуо у лов на музичке таленте по дијаспори. Наиме, певач је дошао на идеју да организује музичко такмичење у Немачкој, а победника очекује вредна награда.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

- Све иде као по лоју (смех), заиста сам презадовољан кад сам чуо колико је интересовање талентованих људи за такмичење које ће се одржати "Код Словенца" у Хановеру 20. септембра. Познато је да смо ми јако талентована и распевана нација, па ме и не чуди што је толико певача заинтересовано, то ме јако радује. Било је планирано да аудиција буде у петак, 20. септембра, затим мој концерт у суботу, а финале у недељу, али су организатори одлучили да и аудиција и такмичење буду истог дана, у петак 20. септембра. Ипак људи из свих наших крајева долазе у Немачку, велики је то трошак, зато је најбоље да такмичење буде истог дана. И сами учесници ће моћи после да се опусте на мом концерту који је заказан за суботу - рекао је Бојанић за Гранд, па се осврнуо на поређења са "Звездама Гранда"

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/АТА имагес

 

- Ово је ипак другачије. Певачи долазе код Поповића, а ја идем у њихову средину. Тако да Саши остављам да и даље ради то у Београду најбоље, како само он зна, а ја идем за Немачку (смех). Има места за све, талентована смо ми нација!

Бојанић је затим открио да је најинтересантније у целој причи то што ће награда за победника бити песма специјално рађена по афинитетима изабраног певача, те нагласио да је он неће радити, док не чује све извођаче и док не одаберу најбољег.

Република