Концертом у бугарском граду Видину пред више од 20 хиљада људи, Драгана Мирковић је на тријумфалан начин завршила овогодишњу велику летњу турнеју на којој је успела да надмаши чак и најбоље прогнозе те ју је тако током два месеца слушало преко пола милиона људи!

Фото: АТА имагес

 

Ова фасцинантна бројка осим што показује да је Драгана популарнија него икада, још једном је потврдила и да за њену музику не постоје границе пошто је одржала спектакуларне концерте у свим земљама региона и неколико у Европи.

Оно што је код концерта у Видину специфично јесте да је ово њен трећи концерт на њиховој највећој летњој манифестацији и да ју је ове године публика изгласала за главну звезду у великој анкети.

- Још сам пуна утисака и верујем да ће ми требати још много времена да се све слегне и да схватим шта се све дешавало током овог лета. Увек сам тврдила да имам најбољу публику на свету, и то се и сада потврдило, можда само нисам била свесна колико их има. Турнеја је завршена, хвала свима на љубави коју су ми пружили током последњих месеци, то ми даје снагу и да наставим даље. Током јесени посветићу се мало и раду на музици па се надам да ћу и ту имати шта занимљиво да дам онима који ме воле- рекла је Драгана.

Мондо