Легендарни рокер Бора Ђорђевић води велику битку и тренутно је у болници у Словенији, где последњих година живи са супругом Дубравком Милаковић.

Поштоваоци његовог лика и дела, бројне колеге и пријатељи свакодневно му пружају подршку и моле се за његово здравље. Сада се поводом Бориног лошег здравственог стања огласио његов колега Мирослав Илић.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Веома ме је растужила вест да је Бора у критичном стању, тек сада сам сазнао за то. Ми смо били школски другови, из гимназије. Моја супруга и Бора су били у истом одељењу. Ђорђевића много волим и поштујем све то што је оставио иза себе, жао ми је што чујем да му је живот угрожен. Видели смо се пре месец дана и тада је све било релативно у реду. Увек када би нам се укрстили путеви, слатко бисмо се испричали и евоцирали успомене из минулих, школских дана. Шаљем му подршку и верујем да ће успети да се извуче - рекао је певач за "Информер".

Фото: Новости

 

 

Менаџер Боре Ђорђевића, Бане Обрадовић, причао је данас за "Вечерње новости" и открио последње информације о његовом здравственом стању (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

БОНУС ВИДЕО: