- Она је мене лажно оптужила, а чујем и да се удала шести пут. Ужас шта ми раде, медији су ме развукли, направили од мене насилника, прете ми стално. Више не читам те коментаре, вређају ме, и тамо у Босни медији свашта за мене пишу. Ја крив ништа нисам, нека иду на суд, па нека тамо то причају. Дете је хвала Богу код мене и ту ће и да остане - рекао је горштак са Голије Данијел Дане Биорац након информације да га је жена пријавила.

Фото: Јутјуб принтскрин/ХYПЕ ТВ

 

Поводом оптужби своје супруге, он инсистира на томе да су лажне.

- За пријаву су после они проверили и видели да је то лажно да би отишла у Сарајево, јер ја нисам дао да се иде тамо. Она је то са мајком осмислила, па је полиција реаговала. Видели су да није било насиља - тврди Биорац.

Подсетимо, Данијел Дане Биорац, познатији као "горштак са Голије" у жижу јавности је доспео када се проширила прича о њему и начину живота који воли на планини. Причао је тада Дане како, без породице и комшија у близини, брине о свом имању и животињама. Тада је рекао да жели да се ожени и изгради породицу, што се десило ускоро - жена му је Кристина родила сина Јована.

Међутим, убрзо се десио преокрет. Кристина, која је са Данетом на планини живела неколико година, оптужила га је на друштвеним мрежама и у медијима. Она је тврдила да су је Дане и његова мајка Весна "злостављали и тровали" и испричала раније да је са тешком упалом црева завршила у болници. Додала је и да је "зарадила" неизлечиво обољење црева. У тим оптужбама казала је и да су је терали да се снимају за медије, како би добијали донације и новац, који су трошили само на себе.

Фото: принтскрин РТС

 

Никада нису били венчани, једина тужба коју је поднео је да се лиши старатељства над дететом

Поменути члан породице каже да Дане ипак није тужио Кристину, иако додаје да су тврдње које је Кристина изнела неистините.

- Адвокат га је саветовао да не подноси тужбу, јер је тако нешто само бацање пара. Нема потребе да је тужи. Кристина и Дане никада нису венчани, живели су у ванбрачној заједници и имају сина. О сину брине Дане, а Кристина је отишла за БиХ. Тврдње које је она изнела у медијима су нетачне, а фотографије које је објавила настале су још 2018. године када је била болесна и скупљала новац за лечење. Једина тужба коју је Дане поднео јесте да се Кристина лиши старатељства над дететом - тврдио је за Блиц члан породице.

Курир.рс/телеграф