Наследница водитељке Лее Киш, Сара Миа Јокић, отворила је душу о тешком периоду.

Фото: АТА имагес

 

Познато је да је Сара кренула маминим стопама, вредно ради на каријери, а сада је признала шта се то дешавало у њеном животу.

 

- Детињство памтим као прелепо, имам пуно пријатеља из основне школе, и још увек се дружимо, а када говоримо о школи, постојале су неке фазе и ситуације са којима сам морала да се носим, које нису биле лаке, али нисам се дала! - рекла је Сара.

- Није било једноставно бити истакнут из масе због тога што си дете познатог родитеља. Постојало је милион ситуација у којима је било тешко снаћи се као јако млад. Постоји једна коју ћу памтити цео живот сигурно јер је могла да се заврши кобно по мене - додала је она и наставила:

- Живот ми је био угрожен! Није била ствар вршњачког насиља, мада је на крају тако испало... Наставници су један дуг временски период вршили притисак на мене и толико ме саботирали у сваком смислу да се то наравно пренело на једну проблематичну групу деце која је водећи се тиме довела и мене у велики проблем. Хвала Богу, није се завршило фатално! - навела је Сара Миа.

Нема младожење још увек

- План од септембра јесте да се удам! (смех) Шалу на страну, нема младожење још увек, па ћу свакако своје слободно време искористити да се максимално посветим послу. Публику у сваком случају чекају разна изненађења, али ништа не бих откривала унапред - закључила је Леина ћерка за "Гранд Онлине".

Ало