Фронтемен групе "Рибља чорба" се већ данима налази у Клиничком центру у Љубљани где је интубиран на респиратору. Певачу се погоршало стање због болести плућа која се искомпликовала. 

Борина супруга, Дубравка се повукла из јавности, а њена сестра Даша је била видно забринута: 

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

- Ништа ново немам да вам кажем. Све је баш онако како ви преносите. Интубиран је... Дубравка иде сваки дан код њега да га види кад је посета. Јако јој је тешко. Њу доктори пуштају да остане мало дуже код њега. Иначе су посете на Интензивној нези само пола сата за најближе, али њој дозвољавају да остане више сати поред њега. Може се ући само у пратњи, никог не пуштају тек тако до њега - рекла је Борина свастика и додала:

- Засад се још ништа не зна, чека се, ваљда ће му бити боље, ми смо сви оптимисти… То је таква болест, свака плућница може да погорша ту основну болест. Имао је баш доста упала плућа у последње време, много је кашљао - завршила је Дубравкина сестра Даша.

Фото: Новости

 

Подсећања ради, Борин менаџер Бане Обрадовић је одговоран за комуникације са медијима, а јуче је дао нове информације за "Новости" (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: