Северина је пре неки дан задржана на српској граници ради редовне контроле, а око тога се дигла огромна прашина. Певачици није забрањен улаз у Србију, али се самовољно вратила у Хрватску. 

Сама вест о провери изазвала је многа мишљења у јавности и привукла велику пажњу. Северина је истакла да не намерава до даљњег да дође у Србију. Медији су пренели да није било никаквих мера усмерене против певачице.

Оно што је додатно узбуркало страсти јесте реакција Јелене Карлеуше, познате по свом оштром језику и директним коментарима. Карлеуша, која је већ неко време у медијском рату са Северином, није пропустила прилику да се огласи на друштвеним мрежама. У својим објавама, Карлеуша је изнела низ критика на рачун Северине.

Посебну је пажњу привукла објава Јелене Карлеуше у којој је замолила гледаоце да јој не шаљу Северинине објаве и сторије јер јој је блокирана и замолила је да се угледа на Јелену Розгуер јој је блокирана, а хрватску певачицу је позвала да се угледа на Јелену Розгу.

- Не шаљите ми више Северинине сторије јер ми је та болесна мржња одавно блокирана и не могу и не желим да видим. Бавим се паметнијим стварима и делима...  Али добро је да ви сви видите шта та тужна жена поставија и да сте згрожени јер видите њено право лице. Поновићу, мени је ње жао и желим јој да се ослободи те ужасне мржње, ипак је мајка која своје дете треба да учи да је мржња нешто лоше - започела је Карли, а затим наставила.

Фото: Инстаграм принтскрин/ карлеусастар

 

- Нека се угледа на Јелену Розгу. Велику даму, звезду и човека - додала је Карлеуша за крај.

БОНУС ВИДЕО: