Severina je pre neki dan zadržana na srpskoj granici radi redovne kontrole, a oko toga se digla ogromna prašina. Pevačici nije zabranjen ulaz u Srbiju, ali se samovoljno vratila u Hrvatsku. 

Sama vest o proveri izazvala je mnoga mišljenja u javnosti i privukla veliku pažnju. Severina je istakla da ne namerava do daljnjeg da dođe u Srbiju. Mediji su preneli da nije bilo nikakvih mera usmerene protiv pevačice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ono što je dodatno uzburkalo strasti jeste reakcija Jelene Karleuše, poznate po svom oštrom jeziku i direktnim komentarima. Karleuša, koja je već neko vreme u medijskom ratu sa Severinom, nije propustila priliku da se oglasi na društvenim mrežama. U svojim objavama, Karleuša je iznela niz kritika na račun Severine.

Posebnu je pažnju privukla objava Jelene Karleuše u kojoj je zamolila gledaoce da joj ne šalju Severinine objave i storije jer joj je blokirana i zamolila je da se ugleda na Jelenu Rozguer joj je blokirana, a hrvatsku pevačicu je pozvala da se ugleda na Jelenu Rozgu.

- Ne šaljite mi više Severinine storije jer mi je ta bolesna mržnja odavno blokirana i ne mogu i ne želim da vidim. Bavim se pametnijim stvarima i delima...  Ali dobro je da vi svi vidite šta ta tužna žena postavija i da ste zgroženi jer vidite njeno pravo lice. Ponoviću, meni je nje žao i želim joj da se oslobodi te užasne mržnje, ipak je majka koja svoje dete treba da uči da je mržnja nešto loše - započela je Karli, a zatim nastavila.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

- Neka se ugleda na Jelenu Rozgu. Veliku damu, zvezdu i čoveka - dodala je Karleuša za kraj.

BONUS VIDEO: