Страшна трагедија се догодила у Бразилу када је брачни пар са бебом покушао да се спаси од пожара, али једини излаз је био да скоче са терасе свог стана, тачније са седмог спрата. Нажалост, нису преживели. Пожар је избио око 10:30 часова у њиховом стану, а према првобитним сумњама ватрогасаца, узрок је вероватно цурење гаса.

Грациана Роса де Оливеира (34), Луиз Евалдо Лима (28) и њихова беба Леонардо, стара само 23 дана, скочили су са седмог спрата зграде у паници због ватре. Комшије су пријавиле да су чули вриске и одмах изашли да провере ситуацију. Приметили су огроман пламен који је захватио и суседне станове, док су извештаји навели да је још 12 особа повређено.

 

 

На видео снимку снимљеном из оближње зграде види се пламен висок неколико метара, који је достигао прозоре на последњем спрату. У гашењу пожара учествовало је 40 ватрогасаца, али су Луиз, његова супруга и њихова беба нажалост погинули. У току је истрага.

Луиз је радио као конобар, а Грациана је била козметичарка. Грациана је имала и ћерку из првог брака која је била у стану током пожара, али је успела да се спаси. Такође, њена бака је успела да побегне степеницама на време. Луиз и Грациана су се упознали 2019. године у продавници у којој су заједно радили и брзо се заљубили. "Били су веома срећни због доласка бебе", рекао је њихов пријатељ Робсон Милер.

БОНУС ВИДЕО: