Како "Курир" преноси, новинар је дуго био у преговорима последњих дана. По свој прилици, Жика ће на Хепију наставити да води своју "Шареницу", које на Пинку већ неко време нема, а није познато да ли ће поред ње имати још неки пројекат. Оно што је засад извесно, и наводе извори поменутог медија, јесте да ће њега на Пинку заменити Срђан Предојевић.

Он ће уместо Николића водити јутарњи програм у пару са Ирином Вукотић. Срђан је раније био на ружичастој телевизији годинама, где је заједно с Јованом Јоксимовић водио јутарњи, након чега су заједно отишли на Прву ТВ. Предојевић се на Пинк вратио почетком ове године, где је био један од уредника новоотвореног канала Вести.

Жику је дао коментар на тврдње, кроз смех је говорио да не зна ништа о томе.

- Нисам имао никакве преговоре, нити понуде - рекао је он за Курир. Иначе, Жика је овога пута реаговао слично као и када је напуштао РТС 2018. године. Прво је говорио да то није истина, а када је његова матична кућа изашла са саопштењем да их Николић напушта, онда је признао да одлази на Пинк и да место на Јавном сервису жели да препусти млађим колегама.

Такође, и Предојевићу је добио исту поруку, с питањем да ли је истина да ће доћи на место Николића у јутарњем на Пинку, али он није дао одговор, иако је поруку прочитао. И он је познат као неко ко о трансферу и пословним променама не говори све док се у потпуности не реализују.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".