Оне су испричале анегдоте које су заједно доживљавале, а и саме су се једва суздржавале да не прасну у смех.

Фото: Лабудовић

 

- Ми смо уживале у вашим годинама. Уживајте триста на сат, нема тих година, оне се више не враћају. Триста на сат се живело, скромно, фино, али живело се! - почела је Злата, а потом додала да је Божиновска увек важила за лепшу у друштву.

- А моја Гордана, цео живот жена виолина. А ја за њом као патуљак цео живот. Она седи поред једног човека, као сардине смо напаковани. И она с њим прича и смешка се. Није прошло пола сата, она мене за руку и каже: ''Бежимо!'' Каже: ''Овај неки лудак, свашта ће да нам ради!'' Ја кажем: "Ма седи, бре", глумим хероја. Он оде у ве-це и она ме ухвати за руку и ми бежимо, једва се извлачимо, а када га је угледала испред тоалета, викнула је: "Не бежимо! Не бежимо!'' - испричала је Злата кроз смех, док се Гоца убацила:

Фото: В.Данилов

 

- Прво је лепо причао, а онда је у моменту пребацио: ''Нигде ви не идете!'' Како кажу, њих две су увек биле довољне једна другој и сјајно су се забављале и када се ноћни провод заврши.

- ''Нана'' и "Дуга" су задња станица после провода. Злата је тада купила "југића" малог... И идемо ми из ноћног живота, колико су то била лепа времена... Станемо испред Скупштине, она се паркира, пустимо музику, изађемо из кола, играмо, пустимо песму која нам се допада. Ми настављамо с проводом. Сваки викенд смо радиле и онда недељом све што зарадимо дамо музичарима. У понедељак останем без динара - испричала је Гоца кроз смех у емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".