Јелена Карлеуша недавно је потврдила да се споразумно разводи од супруга Душка Тошића након 14 година брака. Како преносе медији, пар се наводно успео договорити око поделе имовине.

Иначе, Карелуша и њен први супруг Бојан, наследник богате империје Карић, венчали су се 23. септембра 2004. године.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, пар се разишао већ у марту 2005. године. Наравно, многи су се питали зашто је све пукло. Нажалост, ружне приче су се вртеле око овог развода, од тога да се Јелена удала због новца, преко тога да се није свиђала Бојановој мајци те да је чак окупљен тим адвоката како би се развели, до тога да је преварила супруга с телохранитељем.

Што се тиче информација и трачева, Бојан је једино потврдио да је све с правне стране завршено за неколико дана, да је бурму скинуо чим се развео и да је тада одлучио да с бившом супругом више никада не размиени ни реч.

Многи су мислили да је Јелена профитирала након развода, истина је да певачица није добила ни ништа, иако није био потписан предбрачни уговор.

Бојан је за Глорију својевремено објаснио због чега:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- Није било предбрачног уговора јер није било ни разлога. Немам ништа на своје име. Све се води на мог оца и стричеве. Довољно је што примам велику плату, лепо живим и имам за све што је потребно.

Ипак, Јелена се прие извјесног времена први пут дотакнула развода од Карића и истакнула да јој је све наместио отац бившег супруга - Богољуб Карић.

- Бојана никада нисам преварила. Догодило се у 7.15 ујутро, два месеца после наше свадбе, да је на наша врата закуцао мој телохранитељ. Богољубов телохранитељ, који је мени био додељен. Дошао је и мом мужу у лице рекао да је у вези са мном и да ме хоће оженити. У том моменту, Богољуб Карић је власник мобилне телефоније и може радити с вашим телефоном шта год жели. Ја сам тада спавала. Бојан долази до мене и говори ми што се управо догодило. Шокирала сам се. Тај дечко је у свом телефону имао наше љубавне преписке. Све оне приче да сам ја ухваћена на задњем седишту аутомобила су измишљене. Све ово може потврдити и Бојан - рекла је тада Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Он зна да ме никада није ухватио на задњем седишту. Много би ми олакшао да је рекао истину у јавности, јер сам ја прошла тортуру. Представљена сам као ку*ва и прељубница. Покушала сам му и тада објаснити, али сам одмах видела на лицу да му се 'склопило' све што су му о мени причали, а није ми говорио. Спаковао се и отишао из стана. Убрзо сам и ја отишла и од Славице тражила да ми пошаље папир да потпишем да желим споразумни развод. Ништа ми није требало јер сам ја ипак била и остала шмекерка. Многи не знају да сам ја платила и наш медени месец у Дубаију. Имао је он, али сам баш због Богољуба то хтела. Богољуб је њему, иначе, 'укидао' новац, али му је Сретен давао. Он нас је подржавао. Бојана сам много волела. Можда и највише. Читава ситуација ме је погодила - испричала је Јелена за медије.

- Телохранитељ је добио ауто како сам чула. Ја сам добила медијски линч и развод. Бојана никада нисам преварила. Нека је Бојан здрав и жив и његова дивна породица - закључила је на крају.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО: