Златан је у емисији открио детаље из приватног живота - открио је зашто у свом дому нема ниједну фотографију породице, објаснио зашто никада неће оженити своју партнерку Хелену Сегер, али и признао да је пре ње био верен конобарицом.

Златан је две године био у вези са Мијом Олхаге коју је упознао током припрема на Кипру док је био играч Малмеа која је тада била конобарица, а ова, бивша вереница, није поменута у његовој биографији.

Фото: Профимедиа

 

 

- Рекао ми је и ствари које не могу да цитирам из поштовања према њој - рекао је Магнус Гертен један од аутора и додао да је њихова прича показала колико љубав може да боли кад пропадне.

- Све је то гледала из близине. И није тако забавно, а такође мислим да ниједна девојка фудбалера у Шведској није доживела тако нешто - додао је Гертен.

Пре више од 20 година Миа је говорила о Ибрахимовићу и о томе како су се упознали.

Фото: Профимедиа

 

 

- Био је врло стидљив и цео дан је седео у кафићу како би ми правио друштву. Нисам ни знала ко је он него ми се свидео као особа - открила је бивша вереница Златана Ибрахимовића својевремено.

Миа и Златан верили су се 2001. године у Готебургу, а затим су живели заједно након његовог трансфера у Ајакс. Међутим, ускоро су се растали.

Златан је само једном говорио о Мији, а рекао је да је била плавуша која је студирала веб-дизајн, као и да је плакала кад је отишао.

- Запросио сам је и рекла је да. Било ми је супер, адреналински осећај, али нисам схватио шта то значи, односно да се у року од годину дана треба венчати. Онда сам рекао да не желим да се оженим, али свидело ми се да запросим некога - открио је Златан Пирсу Моргану, али и додао:

Фото: Профимедиа

 

 

- Кад ми је речено да треба да се оженим кроз годину дана, сутрадан смо раскинули.

Миа данас живи далеко од очију јавности с партнером и двоје деце у граду Онсала у Шведској.

БОНУС ВИДЕО: