Певач се већ неколико дана налази у Клиничко - болничком центру у Љубљани у ком му се лекари боре за живот. До погоршања здравственог стања је дошло због последица болести плућа. 

Међутим, његовој супрузи Дубравки су посете дозвољене и нису ограничене. 

Борин менаџер, Бане Обрадовић се огласио за Курир и открио шта се тренутно дешава у Љубљани, али и да ли има шта ново у вези рокеровог здравственог стања. 

Фото: Новости

 

- Бора је и даље на респиратору, интубиран, ево већ 8 дана, у Клиничко болничком центру Љубљана. На интезивној је нези, стање је стабилно. Лекари и медицинско особље, дају све од себе, пазе на Бору, како медицински, тако и по свим другим питањима, а љубазност је на врхунском нивоу - рекао је Бане за Курир.

- Супруга Дубравка, обилази Бору сваки дан, пушта му песме Рибље чорбе, разне гласовне поруке подршке, које шаљу пријатељи, родбина и познате особе са естраде. Више пута му је пуштала песму, која је отпевана на Маракани, на утакмици Црвене звезде, уз присуство и певање 45.000 људи. Сада у овим тренуцима, Бори је потребан мир и време да се здравље поврати у жељено стање. Његови ближњи и сви који га волимо му шаљемо љубав и позитивну енергију, да успе у својој борби. Зато молимо све оне који га воле, све новинаре, а и оне које су му мање наклоњени, да поштују тренутак у коме се Бора налази. Такође Бориној породици је потребан мир да би истрајали, и били успешнији у овој борби. Породица се висе неће оглашавати поводом његовог здравственог стања и желе мир, пре свега од новинара, који долазе на њихову кућну адресу. Многобројне колеге се јављају, дају подршку, као и пријатељи, медији, фанови... Хвала свима - додао је Обрадовић.

БОНУС ВИДЕО: