После развода од Ђоганија, Слађа се посветила приватном бизнису, а сада је открила како је поднела развод.

- Мислим да ме је све то ојачало кроз живот и дало ми ветар у леђа да успем. Ако се не бориш, не можеш да успеш. Падала сам и ја милион пута. Естрада је нешто тотално нормално, људе само ојачава рад. Ја сам доста јака, не враћам се никад на прошлост. Не волим људе, који ми одузимају енергију. Зато, много сам срећна што сам отворила вртић. Било је тешких момената, морала сам да дајем плате од зараде са наступа - испричала је Слађа за Пинк.рс и потом открила када јој је највише недостала мушка подршка:

- Кад сам отворила вртић и кад треба сама да возим. Можда ми ујутру или увече недостаје мало комуникације, али онда дођем у вртић - рекла је Слађа.

Фото: АТА имагес

 

Ђоле се после развода од Слађе, оженио Весном која је била главна плесачица. Постоје спекулације да је Ђогани био са Весном у вези док је још трајао брак са Слађом. 

Слађа са бившим мужем и бившим пријатељицом има савршен однос. Некад све троје оду на ручак:

- Јако лако, шта сада, све је то живот. Имам доста осуда од неких жена када нас виде заједно све на ручку, ја кажем увек да морамо да превазиђемо неке ствари и идемо даље - прича Слађа и наставља:

- Весна и Ђоле имају савршен брак, идемо заједно на ручак. Пијемо кафу и причамо о нашим догодовштинама. Весна је била најбоља плесачица, била ми је десна рука, али ако су се они нашли, какве има везе.

Слађа је имала интуицију да ће је Ђоле заменити Весном, чак му је то и рекла:

- Било ми је некако чудно када су они започели везу, ја сам знала да она жели да пева и да наступа. Ми смо чак и снимиле песму ‘Никад више’ и већ тада сам ја рекла Ђолету да ће он мене да замени са Весном, имала сам интуицију, тачно знам све шта ће се десити - испричала је певачица за домаће медије.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: