Једна од најистакнутијих личности српског спорта Саво Милошевић још од ране младости важио је за великог шармера и једног од пожељнијих међу женама.

Након развода и турбулентне везе са познатом водитељком, бивши фудбалер коначно се скрасио поред 10 година млађе Наталије Типсаревић.

Упркос томе што свој приватни живот љубоморно чувају и скривају од очију јавности, њих двоје неретко се заједно појављују на градским догађајима и приватним прославама заједничких пријатеља.

Фото: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

 

Са првом супругом Весном Саво Милошевић био је у браку дугом две деценије, а круна њихове љубави јесте троје наследника, ћерка Исидора и синови Борис и Никола.

Након двадесетак година заједничког живота њих двоје су 2015. одлучили да ставе тачку на свој брак, након чега је спортиста кратко био у вези са водитељком Мајом Манојловић.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Након тога чини се да је Саво коначно пронашао своју мирну луку у Наталији Типсаревић, са којом се 2018. године појавио на венчању Ање, ћерке Драгана Стојковића Пиксија.

Наталија и Саво већ неколико година уживају у складној вези, али о томе не желе да говоре јавно. Оно што је о њој познато јесте да је истакнута виолончелисткиња родом из Краљева и да иза себе такође има један брак, у ком је добила двоје деце.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: