Jedna od najistaknutijih ličnosti srpskog sporta Savo Milošević još od rane mladosti važio je za velikog šarmera i jednog od poželjnijih među ženama.

Nakon razvoda i turbulentne veze sa poznatom voditeljkom, bivši fudbaler konačno se skrasio pored 10 godina mlađe Natalije Tipsarević.

Uprkos tome što svoj privatni život ljubomorno čuvaju i skrivaju od očiju javnosti, njih dvoje neretko se zajedno pojavljuju na gradskim događajima i privatnim proslavama zajedničkih prijatelja.

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

 

Sa prvom suprugom Vesnom Savo Milošević bio je u braku dugom dve decenije, a kruna njihove ljubavi jeste troje naslednika, ćerka Isidora i sinovi Boris i Nikola.

Nakon dvadesetak godina zajedničkog života njih dvoje su 2015. odlučili da stave tačku na svoj brak, nakon čega je sportista kratko bio u vezi sa voditeljkom Majom Manojlović.

Foto: Igor Marinković

 

 

Nakon toga čini se da je Savo konačno pronašao svoju mirnu luku u Nataliji Tipsarević, sa kojom se 2018. godine pojavio na venčanju Anje, ćerke Dragana Stojkovića Piksija.

Natalija i Savo već nekoliko godina uživaju u skladnoj vezi, ali o tome ne žele da govore javno. Ono što je o njoj poznato jeste da je istaknuta violončelistkinja rodom iz Kraljeva i da iza sebe takođe ima jedan brak, u kom je dobila dvoje dece.

(Glossy)

BONUS VIDEO: