Џејла Рамовић требала је да одржи концерт у Омишу у Хрватској 31. августа, међутим, наступ је отказан свега пет минута пре почетка.

Концерт је требао да се одржи у локалном кафићу, где су улазнице биле у ценама од 20 евра.

Пре него што је Џејлин наступ започео, полиција је обавила редовну контролу и открила да власник кафића није имао потребне дозволе за организацију концерта.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Као резултат тога, догађај је морао да буде отказан. Одлука полиције је обавестила све присутне и посетиоце да се концерт неће одржати.

- Полицијски службеници су, на основу јавне расправе да ће бити одржан концерт страног држављанина за којег се сумња да нема претходну дозволу за рад или потврду о раду, обавили потребне разговоре са одговорним лицем и обавестили организатора о поступку да је потребно да се тражи потребно одобрење и потврда о пријави рада када се држављани трећих земаља ангажују на рад и да га обавести о правним последицама уколико благовремено не прибави потребне дозволе. Дакле, у конкретном случају полицијски службеници су подузели потребне мере и радње како би се спречило кршење закона, те није било потребе за подузимањем даљњих мера и радњи из надлежности полиције, објашњавају из сплитске полиције за "Далмација Данас".

БОНУС ВИДЕО: