Певачица Гога Секулић јуче је доживела незгоду када ју је на пешачком прелазу ударио аутомобил.

Гоги је стављена крагна, а она је сада открила детаље, а како каже мораће да откаже све наступе.

- Хвала Богу да сам остала жива и здрава и да немам већих повреда, угрувана сам, у глави ми је прво било да сам жива само због сина. Примила сам тетанус, све се хлади, имам јаке болове, али сам ја јака жена и трпим. Одвела сам дете у вртић и отишла сам по оправдање, враћала сам се куда идем обично где сам требала да се нађем са сестром и татом. Возач је користио телефон, ја нисам. Одлично се свега сећам. Пустила сам да прође комби, кад је било проходно кренула сам да прелазим, ниоткуда је са леве стране ушао аутомобил, човек великом брзином налетео на мене, била сам на шоферки, бацио ме је на под. Само ми је у глави било да сам жива и здрава. Плакала сам, била сам у боловима. Нисам имала крварење и ломове, пратићемо ситуацију. Имам уганућа, истегнуте лигаменте, тек данас су кренули јачи болови. Повредила сам врат, руку, колену. Носим крагну. Мислим да ћу морати да правим паузу и да откажем наступе, рекла је Гога.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Да ли планира кривично да гони возача?

- Човек је чупао косу с главе кад је видео шта је урадио. Кад је тако брзо кренуо мислила сам да ће ме прегазити и да оде. У овом моменту не знам да ли ћу возача кривични гонити, мени је битно да ја будем добро. Мораћу да идем на рехабилитацију и физикалне терапије. Доживела сам велику трауму. Моје дете се уплашило када ме је видело у овом стању - рекла је певачица.

Жена очевидац открила детаље

Иначе, жена која је била на лицу места, описала је шта се догодило певачици.

- Све је било мирно и само сам у једном моменту чула “бум”. Нисам одмах схватила о чему се ради, а онда сам видела да је оборена нека жена на пешачком. Јаукала је, а човек који је возио се баш потресао. Убрзо је дошла и Хитна помоћ, одвели су је, била је свесна. Тек сам после схватила да је реч о Гоги. Јадна жена, ово више није нормално како се вози. Дошла је и полиција, одрадили су увиђај и отишли. Баш сам под стресом, рекла је жена која је била очевидац.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: