Pevačica Goga Sekulić juče je doživela nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil.

Gogi je stavljena kragna, a ona je sada otkrila detalje, a kako kaže moraće da otkaže sve nastupe.

- Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava i da nemam većih povreda, ugruvana sam, u glavi mi je prvo bilo da sam živa samo zbog sina. Primila sam tetanus, sve se hladi, imam jake bolove, ali sam ja jaka žena i trpim. Odvela sam dete u vrtić i otišla sam po opravdanje, vraćala sam se kuda idem obično gde sam trebala da se nađem sa sestrom i tatom. Vozač je koristio telefon, ja nisam. Odlično se svega sećam. Pustila sam da prođe kombi, kad je bilo prohodno krenula sam da prelazim, niotkuda je sa leve strane ušao automobil, čovek velikom brzinom naleteo na mene, bila sam na šoferki, bacio me je na pod. Samo mi je u glavi bilo da sam živa i zdrava. Plakala sam, bila sam u bolovima. Nisam imala krvarenje i lomove, pratićemo situaciju. Imam uganuća, istegnute ligamente, tek danas su krenuli jači bolovi. Povredila sam vrat, ruku, kolenu. Nosim kragnu. Mislim da ću morati da pravim pauzu i da otkažem nastupe, rekla je Goga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Da li planira krivično da goni vozača?

- Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio. Kad je tako brzo krenuo mislila sam da će me pregaziti i da ode. U ovom momentu ne znam da li ću vozača krivični goniti, meni je bitno da ja budem dobro. Moraću da idem na rehabilitaciju i fizikalne terapije. Doživela sam veliku traumu. Moje dete se uplašilo kada me je videlo u ovom stanju - rekla je pevačica.

Žena očevidac otkrila detalje

Inače, žena koja je bila na licu mesta, opisala je šta se dogodilo pevačici.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom, rekla je žena koja je bila očevidac.

(Blic)

BONUS VIDEO: