Популарни јутјубер Пол Харел преминуо је од рака панкреаса у 58. години.

"Ако ме гледате, мртав сам", рекао је креатор садржаја из Орегона својим 1,14 милиона претплатника у видео снимку под називом „Мртав сам“ којим је објавио своју смрт.

Шестоминутни снимак снимљен је у децембру 2023. године, а његова породица га је објавила након његове смрти у уторак.

- Ако ме гледате, мртав сам - изјавио је јутјубер на почетку видео-клипа.

Након што је раније убеђивао своје фанове да је рак откривен у раној фази и да ц́е се борити још неко време, Харел је у свом постхумном видеу изразио жаљење због погоршања свог здравственог стања.

- Надао сам се да ц́у наставити у овом формату наредних 10 или чак 15 година. Чак и када ми је постављена дијагноза, надао сам се да ц́емо бити овде још најмање две или три године, а испоставило се да је то само још неколико месеци. Примите моје извињење због тога. Осец́ам се као да сам све изневерио - рекао је, изражавајуц́и дубоко жаљење због изневерених очекивања, док су обожаваоци преплавили део за коментаре саучешћима и захвалношц́у за Харелов допринос заједници.

Иначе, поред јутјуберске каријере, Харел је био познат по својој подршци правима власника оружја и дељењу знања о безбедности оружја и прецизном пуцању. Његова страст према оружју оставила је дубок траг међу фановима, док је истовремено изазивала различите реакције у јавности.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: