Пар је  изговорио је судбоносно да ове године у марту у Храму Светог Василија Острошког на Бањици. Певач је са својом 13 година млађом изабраницом добио ћерку

После завршеног венчања, истакли су да су срећни, а Мишел је рекао да је посебно емотиван: 

- Ја статус ожењеног човека носим већ годину и по дана. Ово је још један већи успех, крунисање нашег брака, крштење нашег детета. Данас сам посебно емотиван, срећан, испуњен, ово је наш дан. Живео сам за овај тренутак. Волимо се, поштујемо и ценимо се. Прве брачне ноћи нећемо спавати, веселићемо се до зоре. Биће први плес, а у току вечери ће бити нека песма коју ћу посветити својој супрузи. Колико ја знам, снајка и свекрва се слажу. Обострано је поштовање. Ја поштујем њене родитеље, немам да кажем ништа лоше - рекао је Мишел.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miselgvozdenovicofficial

 

Јавност мало зна о Јани, а певач је једном приликом открио непознате детаље о својој лепшој половини: 

- Она је из тотално другог света, једна јако млада девојка, односно сада жена. Има само двадесет и једну годину. Искрено она није нешто претерано пратила „Звезде Гранда“ док сам се такмичио, као ни ријалити. Тренутно је на трећој години студија француског језика. Иначе је стоматолошка сестра и веома сам поносан што је толико успешна, стиже и да ради и да учи - поносно је открио Мишел у интервјуу пре две године и открио да му разлика у годинама ни мало не смета.

- Веома је зрела за своје године, када разговарам са њом имам утисак да разговарам са неким ко је приближно мојих година. Јако је сталожена и мирна, то ми се посебно свиђа код ње - признао је певач за "Гранд" и додао да га је таквом супругом Бог наградио.

БОНУС ВИДЕО: