Најгледанији формат на нашим просторима, "Елита 8", почео је синоћ, а ријалити учесници и вечерас улазе не велелепно имање у Шимановцима. 

Милица Дугалић се нашла међу синошњим учесницима ријалитија. Већ се једном окушала у овом формату, али се и зближила са учесницима који иза себе имају тешку животну причу:  

- У изолацији смо били три дана и с обзиром да немамо никакве информације, већ сам почела да галамим и да вичем. Ријалити учесници које сам до сада упознала су океј. Схватила сам дружећи се са млађим учесницима да моје и њихово мишљење не може да буде исто, што је и нормално то је потврда да генерацијски јаз, колико год желео да прескочиш, не можеш, али можеш да будеш добар саветник и да разумеш нечији проблем, а ја сам чула неколико тешких прича од својих цимера - рекла је Милица

Певачица је признала да воли да се свађа са Лепим Мићом: 

- Ако Лепи Мића буде расположен да се слаже са мном, ја ћу се као цепаница поред њега сложити. А ако он буде провоцирао, или ако будем осетила неку негативну енергију са његове стране, онда ћу се сигурно свађати са њим, јер волим да се расправљам са њим - изјавила је ријалити учесница, па се дотакла Милене Качавенде. 

- Не знам да ли ћу се слагати са Миленом Качавендом, не познајем је, знам да је једна урбана жена, са асфалта што се каже, која је прошла разна форме друштва и кроз разне решетке, врло успешно. Одлично изгледа и има позитивну енергију, али сам приметила да је себична - рекла је она. 

Певачицу Гоцу Лазаревић недавно су питали да ли би била део ријалитија, на шта је она оштро реаговала. њена колегиница Зорица Марковић је жестоко осудила. Сада је Милица Дугалић дала своје мишљење поводом сукоба њених колегиница: 

- Ја мислим да се Гоца фолира. Гоцо, ја ти поручујем да си мало лагала, Зока је у праву. Зока никада није рекла ништа што није истина, она је човек на месту, ти ниси. Гледам, доњи део грла ти се згужвао као харминика, а горњи си затегла, па су ти огромна уста. Неко ко пева "Видовдан" треба да буде онакав какав је рођен и нека стари достојанствено, као што старијм ја - испричала је Дугалићка

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: