Девин је по струци анестезиолог, а његова мајка је једном приликом поделила песму коју је снимио на свом Фејсбук профилу: 

- Девин је написао стихове, компоновао и отпевао ову песму кад је био тинејџер. РНР музичар, гитариста, композитор, певач... Све заједно тера ме да се запитам како је толико надарен за музику. Чудно је шта гени могу учинити, зар не, запитала се Мирјана Антоновић на свом Фејсбук профилу, уз снимак песме коју је њен син отпевао.

Подсетимо, Мирјана је недавно за "Блиц" проговорила о унуци Еви и открила какве сличности има са Мирославом Илићем.

- Што се тиче мале Еве, не може се објаснити колико је паметна, а посебно медена. Лепа је као луткица, а има диспозицију једног анђела. То сигурно није од Мирослава наследила. Они који су је видели коментаришу да очи има плаве и сличне су Мирославу. Шта се може рећи на то? Гени су чудо. Деда јој је, добила је бар нешто лепо од њега. Кад буде старија и она ће, нажалост, сазнати истини о свом деди, али овог пута прво од свог оца Девина. Случај је и сувише далеко отишао да се било шта може у садашњем времену сакрити. Већ и птице на грани знају ову нашу тему. Било би лепо када би људи били нормални. Сада би Мирослав могао да држи унуку на крилу, међутим овде се ради о људима који немају људске осећаје, нити памети у глави, а још мање образа. Све је то изопачено. Често се захваљујем Богу да нас је уклонио и заштитио од свега тога - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО: