Призор који тера сузе на очи на гробљу у Орловачи. Најближи настрадалог Луке у сузама испратили су га на вечни починак уз трубаче и песму "Недеља".

Поједини, обучени у црне мајице на којима је писао датум рођења и датум смрти Луке Вуксановића, али и порука "Терам фазон".

Нема особе која није пустила сузу током сахране страдалог младића.

Да подсетимо, несрећа се догодила 26. августа у вечерњим часовима на путу Београд-Младеновац код скретања за Сопот. Младић је у тренутку несреће био сам у аутомобилу. Сумња се да је несрећу проузроковала неприлагођена брзина. Вуксановићево тело је осам дана касније нађено у жбуњу који се налази на свега стотинак метара од места несреће.

Како је тачно дошло до несреће и како је Лука Вуксановић који је иза себе оставио малог сина завршио у јарку, као и да ли је могуће да нико од породице који су од првог дана били укључени у потрагу није наишао на његово тело, питања су која су за сада остала без одговора.

Фото: Друштвене мреже

 

Тело Београђанина пронађено је у понедељак 2. септембра, када је породица одлучила да организује потрагу у коју је био укључен већи број људи, поред породице и Лукиних пријатеља. Недуго након што је отпочела потрага, његово тело пронашао је један припадник полиције, након чега је послато на обдукцију.

Породица објавила потресну читуљу

Неутешна породица тим поводом објавила је потресну читуљу у данашњем издању "Вечерњих новости".

"Лука, с неизмерном тугом у срцу опраштамо се од тебе", стоји у читуљи коју су потписали мајка, брат и сестра са породицом.

Фото: Новости

 

Три сценарија смрти Луке Вуксановића

Постоје три сценарија која истрага треба да открије и разјасни.

Први је да је Лука испао из аутомобила након силовитог ударца и на месту остао мртав, потом да постоји могућност да је младић био жив после ударца у банкину, а онда изашао из аутомобила потпуно дезоријентисан. Покушавајући да нађе помоћ, нашао се у шуми и од задобијених повреда, остао да лежи ту. Трећа солуција је она на коју породица сумња, а коју жели и да одстрани истрага, а то је да је Луку неко док је тумарао ударио аутомобилом и само померио тело и ту га оставио.

Снимци надзорних камера утврдиће како је Лука напустио аутомобил и отишао 100 метара од места несреће, али и даље остаје мистерија како је успео да се помери на толику удаљеност ако је био у стању шока или повређен од силе ударца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: