Ана је потврдила вест као што је  речено, а раскид наводно није био миран. 

Певачица је наводно бацила његове ствари са терасе стана на Вождовцу, у ком су заједно проводили време а потом га је позвала да их покупи са улице. 

Композитор је покушао  да убеди Ану да разговарају али није успео. 

Певачица је после тога изашла из стана и упутила се ка једном тржном центру где најчешће проводи време, како преноси "Курир".

Подсећања ради, Ана се огласила на свом Инстаграму и саопштила да Рале и она више нису заједно.

- Као што сте од мене увек чули истину, тако ће бити и сада.. Случајност или не, али баш то је камен раздора! За мене постоји једна истина и врло сам искључива. За Ралета живот "није тако искључив." То је суштинска разлика у поимању света и живота. Ја сам особа "или-или". Рале се представљао исто годину дана, али он је у суштини особа "компромиса". Зваћемо га "али..." Та реч у мом речнику не постоји. Знам да велика већина очекује неку већу фрку, типа трећа особа. А ја бих дала све на свету да је то. То решавам, знамо већ… Ово је ствар карактера, а то је непромењиво. Да, жао ми је… Али немам ја времена више да објашњавам никоме осим Тари... ствари које се подразумевају.

- П.С.: Жао ми је што смо покварили пријатељство, али ја сам веровала да је та љубав вредна тога. Никада више не можемо бити ни пријатељи, јер ја завршавам односе заувек. Никада се нисам вратила ни једном мушкарцу. Захвална на свему што смо урадили... Захвална на свакој емоцији коју је он уткао у песме... Као и свему што је био у мом животу.... Ово ми је једна од тежих одлука у животу, али је неминовна - написала је Ана.

БОНУС ВИДЕО: