Александар Мисојчић је провео деценију у каријери као фронтмен "Мода бенда". Њихове песме и данас слушају, а певач је решио да направи велике кораке у каријери када одлучио да се пријави за музичко такмичење "Звезде Гранда". О њему се писало да је био у вези са Анабелом Атијас. Прати га један немио догађај о ком никоме није причао. После наступа отео га је Арапин. 

-Никада о томе нисам причао. Истина је, то је било пре годину дана, у јуну месецу, то су друге стране оног нашег посла. Имали смо наступ у Немачкој, аутом смо ишли јер нисмо могли авионом да повежемо. Ми смо из Немачке ишли у Хрватску, то је требало 15 сати пута, одмах после наступа у Немачкој само кренули у Хрватску, само смо се истуширали и кренули на пут. Ја сам први возио и кад више нисам могао, прешао сам позади да спавам, у ауту имам све, и јастук и ћебе и све.

- Стали смо на пумпу да екипа купи воду, ауто је остао упаљен јер је клима радила, они су отишли само на два минута да купе воду, мени су позади затамњена стакла и не види се да сам у ауту. Сад одједном креће ауто брзо да иде, ја реко шта је сада, шта вози брзо имамо још 10 сати пута, излазимо на ауто-пут и видим да се ту вози брже и ја чујем глас непознатог човека на телефону како прича на арапском језику, ја се дижем и хвата ме паника то је најгори тренутак у мом животу. 

 

 

Када је видео о чему се ради, није му било свеједно и почео је зове у помоћ: 

- Не знам да ли има оружје, шта се дешава, ја сам викао стоп, полице, он кад је схватио да сам ја ту кренуо је да хистерише. У моменту сам се сетио – мој ауто се пали на дугме, али је битно да кључ буде у ауту, кључ је стајао поред мењача, ја сам узео кључ, отворио прозор и  избацио га напоље, ауто креће да пишти и обавештава да ће се ускоро угасити. Овај Арапин је то схватио и стао на зауставну траку, то је било искључење за неко место, он је излетео из аута, ја у шоку, бос крећем за њим, а њега ауто чека доле. Чекао га је волксwаген црни, онај већи ауто Тоуран. Ја не знам где ћу, а у туђој држави сам, вратио сам се до аута, паника ме хвата, срећа моја екипа које је остала на пумпи, зауставили су први ауто и кренули ка мени. Срећом, нисам ни опљачкан, нити се мени шта десило.

Певач је признао да је имао психичких проблема и да је морао да посети психотерапеута: 

- Ишао сам код психотерапеута, јер ја поново морам да идем на тај пут, сећам се и те пумпе на коју више никада нисам стао. Имунитет ми је од стреса пао, био сам болестан, свашта је било, али сам на крају из тога изашао као победник. Нисам желео да о томе причам, јер где год да одем ће ме то питати. Не знам да ли се то некоме десило од мојих колега, знам доста ситауција са лажном полицијом и тако даље. Не бих желео да ми се смучи читав посао због тих ствари, а онда ме је дочекало ово нешто што је најгоре. Будим се из сна, уморан и видим Арапина, одмах ме је пресекао стомак, то је тренутак када ти у секунди прође милион ствари. Када се све завршило, ја сам прво позвао родитеље да им кажем да је све океј, уколико доспе у медије - открио је певач за београдске медије.

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: