После нагађања да би Кораима Торес могла да се појави у трећем наставку "Јужног ветра", чувена Касандра дефинитивно долази у Србију, али због другог пројекта.

Латиноамеричка звезда биће гошћа наше земље крајем септембра, али сасвим другим поводом, пишу Новости.

Фото: Инстаграм прнтскрин/lacoraima

 

 

Разлог њеног доласка је најдуговечнија домаћа теленовела "Игра судбине", у којој би Торесова требало да се појави. Серија, која од 2020. године до данас броји више од 1.170 епизода, крајем месеца улази у нову сезону, под називом "Тајне прошлости". Уз много заплета, интрига и изненађења, сазнаћемо и за дуго скриване приче које је породица Каначки вешто тајила свих ових година.

 

 

У једној од њих, по свему судећи, појавиће се и јунакиња коју ће дочарати глумица која је освојила срца овдашњих гледалаца улогом Касандре, у култној истоименој латино "сапуници", која је широм отворила врата свим будућим сличним пројектима и заразила милионе гледалаца.

 

 

Током пролећа ове године, домаће медије преплавила је вест да ће глумица заиграти у "Јужном ветру". Наиме, након што је у једном интервјуу изјавила да би волела да сними филм са Милошем Биковићем, продуценти популарне франшизе су решили да јој понуде нешто што неће моћи да одбије - улогу вође клана, и то најјачег, оног из Латинске Америке.

Фото: Принтскрин

 

 

У поменутом разговору Кораима се присетила своје прве посете Србији, 1997, која је наводно толико утицала на њу да је почела да слуша нашу музику и гледа српске филмове. Радо се присећа времена када је боравила у нашој земљи, деведесетих година. Успомена на то јој је једна од најдражих у животу.

(Новости/Ј. Бањанин)

БОНУС ВИДЕО: