Неко ко очигледно нема шта да ради и верује да је изузетно духовит, одлучио је да своју деструктивну креативну енергију усмери на јадног пса. Уместо да се посвети нечему корисном, одлучио је да пса офарба у свим дугиним бојама, користећи колор спреј. Да би постигао још упечатљивији изглед, додао је и црне пруге, претварајући пса у неку врсту „шареног тигра“.

Иако можда није имао намеру да штети, резултат је дубоко тужан. Овакво поступање са животињом није само неприхватљиво већ је и суштински облик мучења. Пас ће бити приморан да се бори са непријатношћу боје која се наноси на његовој кожи и коју ће покушавати да лиже и скида. Ово може изазвати озбиљне проблеме са кожом и додатне стресове за животињу.

 

 

Овај чин није ни интересантан ни забаван; заправо, он је дубоко неспретан и показује потпуни недостатак емпатије и поштовања према животињама. Права забава и креативност требају бити усмерени ка позитивним и конструктивним активностима, а не на штету невиних бића. Такво понашање треба да буде осуђено и схваћено као озбиљно питање које захтева пажњу и одговорност.

БОНУС ВИДЕО