Тешко бреме популарности и велике славе коју је стекла утицали су да се Драгана Мирковић суочи са озбиљним здравственим проблемом.

Пре неколико година певачица је открила да јој је штитна жлезда до те мере оштећена да ће целог живота морати да пије лекове.

Фото: Дамир Дервишагић

 

- Проблем са штитном жлездом настао је зато што сам много тога прећутала. Стварно зна да буде болно кад вам кнедла стоји у грлу и кад хоћете да изговорите, а не дате себи да кажете или одговорите. А све знате, и све вам је јасно, и сви све знају и сви ћутимо - отворила је она једном прилику душу.

Како би држала болест под контролом, принуђена је да буде под одређеном медицинском терапијом, међутим она се труди и да на природан начин помогне себи колико год може, променила је начин исхране, а узима и одређене суплементе.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dragana_mirkovic

 

- У питању су природни детокс суплементи који врше детоксикацију организма и који умногоме помажу и побољшавају рад штитне жлезде - испричао је једном приликом извор за "Ало" и додао:

- Уз те суплементе Драгана мора да мења и начин исхране, али то њој није тешко јер је иначе на режиму будући да пази на килажу и свесна је да је здрава исхрана најбољи лек против старења. Овај нови режим ће јој помоћи и у томе, а поспешиће и рад њене штитне жлезде. У сваком случају, Драгана се и сада осећа добро, али како пази на здравље, жели да учини све што је могуће да јој буде још боље и да проблем са штитном жлездом сведе на минимум.

БОНУС ВИДЕО: