Лепи Мића, актуелни учесник "Елите 8", рођен је 1. јануара 1959. године и има 65 година. Пореклом је из Босне и Херцеговине. Популарни ријалити учесник се заправо зове Мирослав Пржуљ.

У Сарајеву је радио као келнер, а у међувремену је уписао Средњу музичку школу.

На музичкој сцени је актуелан од 1989. године и за то време је снимио 9 албума. Током рата у Босни преселио се у Београд. Живи у центру Београда, како каже, у женином стану.

Фото: АТА имагес

 

- Одрастао сам у Сарајеву, тамо сам ишао у школу и провео један део живота с оцем и мајком. Било нас је петоро деце, нажалост две сестре су преминуле одмах на рођењу, па је остало нас троје - брат, сестра и ја. Родитељи су држали угоститељски објекат, а ја сам им од малих ногу помагао, ништа ми није било тешко. Тамо се родила љубав према кафани. После основне уписао сам средњу угоститељску школу, смер за конобара. Касније сам завршио и вишу школу, али никад се нисам хвалио образовањем. Мислим да је у животу једино важно какви смо људи - рекао је Мића својевремено, па додао:

Фото: АТА имагес

- Никада нисам био лењ, увек сам се хватао посла. Још као дечкић помагао сам комшијама у зидању, па сам тако зарадио прве паре и купио прву кутију цигара. Почео сам да радим одмах после основне школе као конобар, добијао сам велики бакшиш.

БОНУС ВИДЕО: