Глумац Милош Танасковић гостовао је у четрнаестој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости у ком је открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања серије "Клан", о сарадњи и пријатељству са колегама, а глумац је такође говорио и о детињству, одрастању и интими.

Милош се у току разговора присетио и свог детињства и одрастања, па нам је открио и да је његов отац Раде био један од најпознатијих фризера у бившој Југославији.

Фото: В. Данилов

 

 

- Мој отац је био један диван човек, али ме његов посао никада није занимао, међутим то исуство проведено у његовом салону је било невероватно. Упознао сам много познатих личности. Јосипа Лисац је долазила из Загреба само како би се офарбала код њега, а онда се одмах враћала назад, започео је причу глумац.

- Сећам се када је деведесетих Балашевић ушао у салон мог оца да се ошиша, а он ми је био идол. Тад је већ почео рат, а Ђоле ми је причао о томе: "Шта да ти каже твој Ђоле, опет ћемо ми на море, биће све океј" рекао ми је. Када је Алекса Балашевић био мали, остављали су га мом оцу на чување..., испричао је Милош у подкасту "БИНЏ".

Фото: В. Данилов

 

 

Бројне друге занимљиве анегдоте из живота и каријере глумца Милоша Танасковића можете погледати у видеу успод:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...