Како је испричала Роси за "Дејли мејл", у једном тренутку је имала чак 180 кг због којих се тешко кретала.

- Стално сам се гегала по кући. Вишак килограма је почео да ми прави озбиљне здравствене проблеме, па ми се појавило лупање срца. Сећам се, једног дана сам дошла кући после посла и нисам могла да скинем ципеле - искрена је била она.

Роси је приметила да јој вишак килограма све више смета. Држала је бројне дијете, али ефекат мршављења је био краткотрајан и врло брзо би вратила не само вишак који је изгубила, већ би вага показивала и додатне килограме.

- Стварно сам се мучила. Ноге су ме ужасно болеле од тежине. После 13 сати на послу нисам могла више да ходам, нити да изујем ципеле. Уморила сам се од сталног гегања по куће. Осим тога желела сам да будем узор здравља својим пацијентима - рекла је Роси.

Према сопственом признању мучило је што пацијентима саветује умерену и здраву исхрану, а она има огроман вишак килограма.

- Желела сам да помогнем људима - то је био мој циљ. Али, како да помогнем другима ако не могу да ходам, ако останем без даха? - додала је она.

У жељи да се коначно реши вишка килограма Роси је урадила операцију желуца у Турску коју је платила 5.000 евра. Након тога килограми су почели да се топе и нестају. За годину дана је смршала 89 кг.

- Људи ме нису препознали на улици иако су ме знали годинама. Сви ми говоре како изгледам невероватно, а ја се осећам самоуверено у свом телу упркос томе што ми је остало седам килограма опуштене коже. Радије бих имала опуштену кожу и била здрава, него са вишком килограма као пре. Надам се да ћу ускоро решити и тај проблем са вишком коже - рекла је Роси.

Она редовно тренира и храни се здраво што јој је помогло да се минимално угоји током тридноће. Како је објаснила, након што се решила вишка килограма је не само срећнија у сопственом телу, већ и здравија и има много више енергије.

- Пре неки дан сам радила смену од 13 сати и после тога трчала пет километара у теретани. Желим да будем инспирација за друге људе. Тако сам поносан на себе и поново се осећам као ја - поручила је Роси.

БОНУС ВИДЕО:

(Стил)