Поред онога што су говорили, ретко која особа није могла а да не примети лоше нашминкано лице Доналда Трампа које је на друштвеним мрежама постало хит.

Људи су убрзо кренули да га коментаришу, а међу њима је и инфлуенсер Џејмс Чарлс који је познат по свом шминкерском умећу и бјути бренду.

 

 

Он се нашалио и рекао: "Ко је нашминкао Трампа као ја себе 2016. године! Човек је дословно наранџаст. Ово је лудо".

Његов видео је прегледан више од шест милиона пута, а у коментарима се може видети како је лоша шминка Доналда Трампа насмејела људе.

 

@10неwсфирст Вице Пресидент Камала Харрис анд пресидентиал цандидате Доналд Трумп хаве цласхед овер абортион лаwс ин тхе 2024 Пресидентиал дебате ин Пхиладелпхиа. Тхе абортион иссуе хас бецоме а маин топиц дуринг тхе елецтион фоллоwинг тхе Супреме Цоурт’с овертурнинг оф Рое В. Wаде, wхицх децларед wомен хаве а цонститутионал ригхт то хаве ан абортион ин 2022. Харрис хас пледгед тхат иф елецтед, схе wилл “проудлy сигн ит инто лаw” wхен Цонгресс пассес а билл то пут бацк ин плаце тхе протецтионс оф Рое в Wаде. #абортион #дебате #пресидентиалдебате #камалахаррис #доналдтрумп #роевwаде #10неwсфирст ♬ оригинал соунд - 10 Неwс Фирст Аустралиа

 

"Када се појавио, мислила сам да ми се телевизор покварио и да боје нису у реду", "Како га је Меланија пустила оваквог?", "Желимо шминкера Доналда Трампа", "Променио му расу пудером", писали су људи у коментарима.

БОНУС ВИДЕО: