Соња Савић је у култном филму тумачила лик симпатичне Марте, а једном приликом је открила због чега није глумила у наставцима овог остварења

Филм "Ми нисмо анђели" Срђана Драгојевића важи за један од култних. Снимљени су и наставци, ова комедија је данас легендарна. Радња је једноставна у сваком од наставака Анђео и Ђаво се боре душу једног од ликова.

Срђан Тодоровић је био Ђаво, а Урош Ђурић Анђео у свим деловима. У првом је играла и Соња Савић, која је тумачила лик Марте, а у интервјуу који је дала 2005. године за загребачки "Т портал" глумица је открила зашто није играла у наставку.

Фото: АТА имагес/Стефан Томашевић

 

 

- Ту је било њих троје-четворо који су се рвали за хонорар. Жика Тодоровић им је био проблематичан, иначе ја Жику јако волим и драго ми је што их је добро "урадио" за паре јер то и заслужују. Можда су они хтели и без њега, али су ваљда схватили да би било "тоо муцх" да нема ни Жике…

- Иначе, колико ја схватам, редитељ и три глумца. Дакле четири хонорара, зарадили су око два милиона динара. Знате ли ви колике су то паре?! Колико сам чула, режисер је сад требао да ради неки ангажовани филм, али се одлучио за "Анђеле 3“. Не смем ништа да причам о томе јер нећу добити улогу, ха-ха!, рекла је Соња Савић тада.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: