Исидора Минић иза себе има бројне успехе и признања за глумачки рад.

Према мишљењу многих, једна је од најлепших и најшармантнијих глумица на Балкану.

Свој привтни живот чува далеко од очију јавности, а једном приликом ова шармантна глумица проговорила је о мајчинству и улози родитеља коју није искусила.

Фото: АТА имагес

 

- Жао ми је што немам децу, али просто се није десило и не морам да мислим да ми је због тога живот пропао. Нисам размишљала о томе ко би носио моје име и продужио врсту, на родитељство сам гледала као на то да са вољеном особом створиш нешто само ваше, заједничко, неко биће коме дајеш неограничену љубав. Али, боже мој - рекла је глумица својевремено за "Курир".

Како је даље описала, на стварање породице гледала је потпуно другачије. Међутим, сматра да јој једноставно није било суђено.

Фото: АТА имагес

 

- Неки пут ме и утеши када видим где овај свет хрли и куда иде. Стално сам мислила да ће климатске промене и суше доћи једног дана и тешила се да је добро што немам децу да то не доживе, а ево, и ја доживљавам.

Свет иде убрзано у неком грозном правцу. Шта да радим?! Није све било у мојим рукама. Нисам мислила само на себе, да задовољим своју потребу, а вероватно ми је то наследство од родитеља. Мислила сам, њима се десило, десиће се и мени. Али данашње време је другачије. Није се десило, онда сам и касно упознала човека с којим бих волела да се то деси. Сад је дибидус касно. Вероватно ми није било суђено - рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО: