Иван је одувек важио за породичног човека. У браку је био више од 40 година, а колико је волео своју супругу Микицу признао је и у једном од интервјуа.

Фото: АТА имагес

 

Супруга Ивана Бекјарева Микица, неутешна је након четири године од супругове смрти која је уследила после јаке борбе са вирусом корона. Глумац је са позитивним тестом на ковид-19, али без симптома, примљен у болницу, али му се стање нагло погоршало.

Фото: АТА имагес

 

- Свеједно је да ли сте мушкарац или жена. Ако пођете од тога да је породица основа сваког друштва и решите да уђете у брак, онда ће вам бити лако да проведете толико година са истом особом. Најлакше је развести се. Али треба чувати и гајити брак, нарочито након што добијете потомство. Међутим, данашње клинке мењају фрајере на недељном нову. Зато није ни чудо што када уђу у брак не могу да се ослободе те навике. И тада долази до све већег броја развода. Нема ту велике филозофије, неко вам одговара или не одговара. Када се са неким нађете онда је потпуно природно да размишљате о браку и о томе да проведете живот заједно - рекао је глумац једном приликом за магазин Хелоу.

Иванова супруга желела је да свом супругу подари још једно дете, али им се та жеља, нажалост, није остварила.

– Желели смо да поново будемо родитељи, дете је било на путу. Али је у то време владала нека епидемија и то се, нажалост, није остварило. Што се мене тиче, волео бих да сам их имао петоро. И данас умем да се нашалим и кажем жени: “Има времена, направићу ја још једно дете некад негде”, па се обоје слатко смејемо - причао је увек насмејан Бекјарев, којем је ова улога последња.

Блиц