Певач Ацко Незировић открио је шта је краљица народне музике Лепа Лукић урадила кад је сазнала колико у Бечу кошта вађење зуба.

Фото: АТА имагес

 

Ацко је испричао да га је у пет ујутру Лепа звала да је води код зубара у Бечу.

Фото: АТА имагес

 

– Живео сам тада у Бечу и звони ми телефон у пет ујутру, нисам знао ко је. Кад оно Лепа, каже да је водим код зубара јер је боли зуб. Каже ‘Молим те да дођеш, хоћу да умрем’. Она ми објасни где је и шта је и одемо ми тамо. Дежурни доктор предложи прво да се сними, јер му је деловало као здрав зуб, али је Лепа инсистирала да га извади. Рекла је: ‘Јок, море, вади то одмах’. Међутим, питала је колико кошта и кад је чула 1.200 евра, она је само изустила :“Не! Стани! Идемо прво да поједем супу, па ће можда да стане“. Сви смо се збунили шта јој је, знамо да жена има новца, а она ми каже да неће из ината да за један зуб да 1.000 евра– кроз смех се присетио Незировић.

Има три пензије

Лепа Лукић, легендарна певачица народне музике, својевремено је открила да има три пензије, па и укупну цифру коју месечно прима.

Како је Лепа тада навела, прву пензију зарадила је годинама стажа, друга је национална, а треће канадска од покојног супруга.

- Национална пензија ми је 60.000 динара, а ова друга 90.000 динара. И имам канадску пензију од 1.000 евра. Може да се живи и од националне ако водиш рачуна - рекла је Лепа једном приликом.

Еспресо