Модни фотограф Дејан Милићевић увек је с поносом истицао да је најважнија особа у његовом животу мајка која га је сама одгајала.

- Мене и мајку мој отац је напустио када сам имао двадесет месеци. Нашао је нову породицу, жену, дом. Ми га више нисмо интересовали. Мајка и ја остали смо сами да се сналазимо, а она се борила као лавица - причао је својевремено један од наших најпознатијих фотографа.

Како истиче, мајка га је лепо васпитала и од њега направила доброг човека. То је разлог више да буде поносан на њу, као и она на њега.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Гостујући у емисији "Претрес", на "Hype" телевизији, Дејан Милићевић открио је део своје породичне приче.

- Мој отац Томислав важио је за великог заводника у бившој Југославији. Свирао је у "Плавом ансамблу". Мене и мајку је напустио због друге жене. Заљубио се у певачицу са којом је тада радио, са њом је ступио у брак.

- Добио је два предивна сина, моја два полубрата, на које сам јако поносан, рекао је Дејан.

Искрено је признао да се, током одрастања, не сећа неког специјалног очевог загрљаја, нити да му је рекао: Сине, ја те волим.

На питање водитеља да ли је било тренутака када је оца мрзео, Дејан Милићевић је одговорио:

- Само кад је нервирао мајку. Тад сам га баш мрзео. И кад бих код ње видео тај невероватан понос, настојање да ја не приметим ништа. А ја видим да се она кида.

Иначе, мајка прослављеног естрадног мага, који је заслужан за каријере бројних певачица, радни век је провела као економиста. У пензији је већ десетак година, али је и даље активна.

Када је закорачила у осму деценију, Сунчица Милићевић је постала заштитно лице једне естетске клинике.

- Моја мајка, дупли Лав у хороскопу, у осмој деценији изгледа перфектно. Три пута недељно иде на јогу, у томе је не може спречити ни највеће невреме.

Да не причам да води рачуна о сваком залогају који унесе, кува здраве комбинације поврћа и меса, испричао је једном приликом Дејан Милићевић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: