Modni fotograf Dejan Milićević uvek je s ponosom isticao da je najvažnija osoba u njegovom životu majka koja ga je sama odgajala.

- Mene i majku moj otac je napustio kada sam imao dvadeset meseci. Našao je novu porodicu, ženu, dom. Mi ga više nismo interesovali. Majka i ja ostali smo sami da se snalazimo, a ona se borila kao lavica - pričao je svojevremeno jedan od naših najpoznatijih fotografa.

Kako ističe, majka ga je lepo vaspitala i od njega napravila dobrog čoveka. To je razlog više da bude ponosan na nju, kao i ona na njega.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Gostujući u emisiji "Pretres", na "Hype" televiziji, Dejan Milićević otkrio je deo svoje porodične priče.

- Moj otac Tomislav važio je za velikog zavodnika u bivšoj Jugoslaviji. Svirao je u "Plavom ansamblu". Mene i majku je napustio zbog druge žene. Zaljubio se u pevačicu sa kojom je tada radio, sa njom je stupio u brak.

- Dobio je dva predivna sina, moja dva polubrata, na koje sam jako ponosan, rekao je Dejan.

Iskreno je priznao da se, tokom odrastanja, ne seća nekog specijalnog očevog zagrljaja, niti da mu je rekao: Sine, ja te volim.

Na pitanje voditelja da li je bilo trenutaka kada je oca mrzeo, Dejan Milićević je odgovorio:

- Samo kad je nervirao majku. Tad sam ga baš mrzeo. I kad bih kod nje video taj neverovatan ponos, nastojanje da ja ne primetim ništa. A ja vidim da se ona kida.

Inače, majka proslavljenog estradnog maga, koji je zaslužan za karijere brojnih pevačica, radni vek je provela kao ekonomista. U penziji je već desetak godina, ali je i dalje aktivna.

Kada je zakoračila u osmu deceniju, Sunčica Milićević je postala zaštitno lice jedne estetske klinike.

- Moja majka, dupli Lav u horoskopu, u osmoj deceniji izgleda perfektno. Tri puta nedeljno ide na jogu, u tome je ne može sprečiti ni najveće nevreme.

Da ne pričam da vodi računa o svakom zalogaju koji unese, kuva zdrave kombinacije povrća i mesa, ispričao je jednom prilikom Dejan Milićević.

(Hello)

BONUS VIDEO: