Певачица је увек искрено причала о болним темама у животу, а када је остала сама и без крова над главом то је било нешто незамисливо: 

- Било је много тешких момената и у сваком периоду мог живота рекла сам да је ‘сада најтеже’. Не може да се пореди са моментом кад сам остала без свог дома и моје прве љубави која је трагично настрадала. Пуно сам пута рекла да нас свака фрустрација јача, на крају се све добро завршило - рекла је она у емисији "Премијера – Викенд специјал" и додала:

- Потпуни распад, у моменту останеш сам без ичега. Имала сам само 16 година. Научила сам да је најгора могућа клетва имати, па немати. Мени се десило да сам преко ноћи ушла у пакао. Веровала сам да нећу преживети то што ми се тада дешавало. Сурово сам била остављена на милост и немилост животу, да нисам знала где ћу да заноћим и шта ћу да поједем. Недавно ми се десило да ме је једна госпођа назвала уличарком, можете ме тако назвати, али је та једна уличарка после постала једна успешна жена, мајка… На крају ти академици који се бусају дипломама нису већи људи, осим ако не помогну некоме. Најлакше је подругивати се и користити нечије слабости, то је дно дна - наставила је Анабела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Чак је помислила да би за њу било најбоље да нестане са овог света: 

-Желела сам само да умрем, да ме нема, била сам сама, нисам имала ниједну светлу тачку у том моменту и нешто што би ме одржавало у животу. Људи никад не треба да губе веру у то да Бог има план за нас. Губитак и бол су од мене направили оно што сам данас-истакла је певачица.

БОНУС ВИДЕО: