Ћерка Џеја Рамадановског, Марија, због изненадног одласка и губитка оца, једну од његових песама више не може ни да слуша, али ни да пева.

- Наравно да реагујем емотивно кад слушам његове песме, пустим и сузе. Свакодневно нам је у мислима, целој породици. Јако нам недостаје. Избегавам да пуштам његове песме на Јутјубу јер ме то јако растужи, а увек заплачем уз "Животе, жено без морала" - признала је Марија за Гранд, док је у емисији Лее Киш открила који његов хит више не може да слуша.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marija_ramadanovski

 

- Није да не волим, али ми буди тугу песма "Недеља" и њу избегавам и да певам и да слушам. Има доста песама које волим али рецимо да бих издвојила "Сунце љубави" - рекла је Џејова ћерка.

Уз хит "Сунце љубави" Марија је на свом венчању и заплесала са супругом.

- Откако је умро, ја се питам шта би ми рекао за мој свакодневни живот. Али надам се да би био задовољан мојим избором и свадбом и да нас гледа негде одозго - рекла је она на дан венчања и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Јесте то био микс емоција, али како је све било, како се дешавало, нисам могла ни да размишљам о томе. Све је било океј, сви су попили, али су се добро провели, није било проблема, пажљиво смо бирали госте.

БОНУС ВИДЕО: