За своје четврто венчање Каја је одлучила да обуче црну венчаницу, а њена старија колегиница Весна Змијанац дала је коментар на ту тему.

- Не знам шта да мислим о црној венчаници. За мене је то нешто ново и не иде ми. И бела ме је нервирала, али добро, ако је она одлучила то је океј. Ја то не бих радила. Можда јој се сад посрећи - рекла је Весна за јутјуб канал "Право лице естраде".

Фото: АТА имагес

 

 

Из првог са Николом Драгојловићем има ћерку. Други брак са Урошем Дувњаком је кратко трајао, док је трећи са Џуниором Џеком окончан након седам година. Повезивали су је са фудбалером Матеом Павловићем, као и са тенисером Борном Ћорићем.

Иначе, Каја се удала за Николу Драгојловића Сову када је имала 19 година, и са њим је добила ћерку Николину.

Ипак, њихов брак се брзо окончао, а једном приликом говорила је о детаљима њиховог брака.

- Када сам сазнала да сам трудна нисам била уплашена, иако сам била млада. Није ни Никола. Били смо у фазону: то је тако, ми се волимо, задржаћемо дете и венчаћемо се јер нам је лепо. Моји су имали велика очекивања, па им је вест да сам трудна била шокантна. Били су и против моје везе са Николом. Повредила сам их својим поступцима, били су баш љути на мене, али сада их разумем. И ја бих сада била љута на своју ћерку да ми тако нешто приреди - испричала је једном приликом певачица за домаће медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/NovoMusic

 

 

Међутим, упркос противљењу родитеља, Каја и Никола су се венчали. Најпре у цркви, а потом су склопили и грађански брак и организовали велико свадбено славље.

- Била је то права српска свадба! Имали смо три музике, на челу са оркестром Мирка Кодића. Били су ми и родитељи, прећутно су сви били океј, да не кажем на силу... Али тај дан и памтим као да је све било на силу. Још сам била у седмом месецу трудноће, стомак до зуба, отечена, дебела, напољу 38 степени. Тај дан ми није остао у лепом сећању. Био ми је лош, као што је био и тај брак - причала је Каја пре две године, те објаснила да су проблеми са Николом почели још док је била трудна са ћерком Николином, а Драгојловића је одлучила да остави када је њихова наследница имала шест месеци.

- У трудноћи сам почела да схватам да он није за мене, али сам помислила: 'Ма раде ми хормони јер сам у другом стању. Можда сам луда.' Када сам се породила, очекивала сам његову подршку. Нисам је добила. Тада сам схватила да ни сама психички нисам била спремна за бебу, иако сам мислила да јесам. Додатно сам била пољуљана тиме што ми Никола ништа није помагао. Прече му је било да изађе у град са друштвом него да буде уз мене и ћерку. Имао је 24 године и био је неиживљен.

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

 

- После једне веће свађе позвала сам оца да дође по мене. Тата се одмах створио, а ја сам поднела папире за развод брака. Без обзира на то што сам мојима задала тешку рану тиме што сам отишла од куће и удала се за дечка ког нису одобравали, пружили су ми руку и примили ме назад. Они су ми много помогли у одгајању ћерке, као и тетка Верица, која је битна фигура у мом животу - открила је певачица, која је после развода две године са наследницом Николином живела у Новом Саду, код својих родитеља.

Иначе, Драгојловић је 2021. изашао из затвора у Бечу где је провео девет година због диловања наркотика и напада на службено лице. Иначе, он је 2012. успео да побегне из затвора Забела. Међутим, касније је пронађен и осуђен у Бечу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: