Судија је осудио Тимберлејка на новчану казну од 500 долара уз додатак од 260 долара, 25 сати друштвено корисног рада у непрофитној организацији по његовом избору и наложио му да објави саопштење о јавној безбедности, преноси АП.

Фото: Профимедиа

 

 

Он се првобитно изјаснио да није крив за прекршајну пријаву за вожњу у алкохолисаном стању, а возачка дозвола му је суспендована током саслушања прошлог месеца.

Подсетимо, Тимберлејк је ухапшен у Саг Харбору у Њујорку 18. јуна, нешто после поноц́и, након што је полиција саопштила да је у центру села прелетео знак стоп, скренуо из своје траке, а да су полицајци могли да осете мирис алкохола након што је певач изашао из свог БМW-а.

Фото: Профимедиа

 

 

Полиција је у судским поднесцима такође навела да су певачеве очи биле "крваве и стакласте", да је успорено говорио, да је био нестабилан на ногама и да је имао лоше резултате на свим тестовима трезвености.

Тимберлејк је рекао да је ''захвалан на прилици да крене напред" и да користи своју платформу да помогне другима да донесу "боље одлуке".

"Требало је боље да просуђујем. Разумем озбиљност овога", рекао је певач.

(Телеграф/Танјуг)

БОНУС ВИДЕО: