Брак Аце Илића и Биљане Јевтић траје неколико деценија, а важи за један од најскладнијих на домаћој сцени. Из своје брачне заједнице, популарни пар добио је сина Ивана, који је кренуо очевим стопама. Осим што полажу сав труд у наследника, Александар и Биљана негују своју дугогодишњу љубав.

С обзиром на то, није ни чудо да када год се појаве у јавности, као што је то недавно био случај, они просто зачуде многе.

Фото: В. Данилов

 

Александар Аца Илић и његова супруга Биљана Јевтић усликани су на снимању новогодишњег програма телевизије “Пинк”, а многи су приметили колико је њихова љубав јака, будући да је певач све време био наклоњен према супрузи, водивши рачуна да јој је све по вољи. Такође, многи сматрају да је права реткост у данашње време да је нечија љубав јака као првог дана, те да Илић и Биљана просто блистају када су заједно.

Иначе, они су отпочели везу на несвакидашњи начин:

- Пробао сам и добио корпу, након годину дана ишли смо на турнеју заједно. И приликом честитања Нове године, њена рука се задржала на мојој, то ми је био први знак. Забављали смо се пар година и онда сам морао у војску, то је било велико искушење за нас. Мени није до живота, а не до војске. Млад, популаран, Биља ми девојка, а ја морам у војску, али све сам издржао. Све је то живот, оно што ме не убије, то ме ојача - рекао је Аца Илић својевремено.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".