Глумац је рано ујутру изгубио контролу над возилом због лоших услова на путу, али му је у једном тренутку и позлило. Добио је вртоглавице, то је допринело да се догоди удес. Глумац је за Републику потврдио ову информацију и рекао да је задобио повреду лакта леве руке. Остало је све у реду.

Фото: АТА имагес

 

- Лечићу се мантало у глави и неколико пута је споменуо проблем са притиском. Временске прилике јесу јуче биле тешке, тако да је било доста интервенција због исте ствари. Несвестица није ретка појава, а Лечић је одлично реаговао у условима који нису били нимало лаки. Повреде које има брзо су саниране - рекао је извор из болнице за поменути портал. 

Подсећања ради, Лечић је био примљен у Ургентни центар у ком су га лекари детаљно прегледали: 

- На Газели се све десило и сада сам у Ургентном центру.Испитују ме доктори, притисак и тако даље, срце, ултразвук и скенер, знате већ каква је процедура. Није ништа страшно, Богу хвала. Само сам мало ударио лакат леве руке и ауто је угруван. Изгубио сам контролу над возилом, али је најбоље што никога нисам повредио. Знате како је време данас, киша, мало ми се вероватно замантало и притисак се променио у глави, па је на тренутак то изазвало све ово. Као да је отишла свест на тренутак - објаснио је јуче глумац за Републику. 

БОНУС ВИДЕО: