Једна од најпопуларнијих докторки у Србији, Нада Мацура отворено је проговорила о приватном животу, те том приликом истакла да жали јер се није богато удала.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Нада Мацура често истиче да јој материјалне ствари никада нису биле важне, да се кроз живот сама борила. Ипак, сада како каже, жали јер се није богато удала, те би после развода уживала у богатству.

- Радије бих бирала лепог него богатог мушкарца. Платила сам то својим браком, зато што сам гледала како је мој муж био леп згодан и дотеран. Али то је можда грешка, јер сад видим да сам требала да тражим мање лепог и дотераног мушкарца, а можда више паметнијег. Јер мој муж је стално потенцирао неке материјалне ствари, јахте, скупа возила. Причао је о неком животу који је био некако мени са стране, на који ја нисам обраћала пажњу. Али сад кад боље размислим у овим годинама, лепо је имати богатог мужа. И да сам могла након развода уживати у неком раскошу, некој кући на мору, каже Нада Мацура.

И након развода, признаје, није изгубила веру у љубав.

- Не, нисам изгубила веру у љубав, ја сам особа која ни због чега не пати. Могу да кажем да сада на инстаграму имам доста обожавалаца, који се одушевљавају мојим сликама, неким мојим изјавама па свака жена то има, и свакој жени то прија. Али то је иреално, и то није стварност то је само за разоноду и ваљда је то сврха друштвених мрежа.

Блиц